En Kullanışlı 6 Link (URL) Kısaltma Sitesi

Uzun ve karmaşık linkler, özellikle sosyal medyada ve dijital pazarlamada, bazen baş ağrısına dönüşebilir. İşte tam olarak bu noktada link (URL) kısaltma servisleri, size bu konuda yardımcı olmak için devreye giriyor.

Linklerinizi kısaltmakla kalmayan aynı zamanda daha yönetilebilir ve takip edilebilir hâle getiren bazı link kısaltma servislerini incelemeye başlayalım.

En popüler olanlardan biri: Bit.ly ile başlayalım.

Belki de uzun süredir duyduğumuz ve yıllardır hizmet veren Bit.ly sitesi, sektöründe önemli bir yere sahip.

Url kısaltmak için en çok tercih edilen ve en sağlıklı yöntemlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. 

Kullanıcı dostu bir arayüze sahip olmasıyla hem rahat ve kolay bir kullanım sunuyor hem de kısalttığınız linklerin performansını takip etmeyi ve analiz etmeyi mümkün kılıyor.

Üyelik açtığınız zamanda tek bir üyelik ile pek çok bağlantıyı görebilir, kontrolünü ve takibini kolayca yapabilirsiniz. 

Siteye gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

TinyURL ile devam edelim.

Hem hızlı, hem anonim hem de kolay bir şekilde url kısaltmanıza imkan veren bu site, uzun yıllardır hizmet veriyor.

Birkaç saniye içinde link kısaltmanıza olanak tanıyan bu sitenin en önemli özelliklerinden biriyse üyelik açmaya gerek olmadan kullanılabilmesi.

Siteye gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Listemizin üçüncü üyesiyse Ow.ly:

Ow.ly, Hootsuite kullanıcıları için özel olarak entegre edilmiş bir URL kısaltma servisi olarak öne çıkıyor.

Ayrıca, bir sosyal medya yönetim platformu olan Hootsuite ile tamamen uyumlu çalışan Ow.ly, kullanıcılarına sosyal medya paylaşımlarını daha etkili ve verimli bir şekilde yönetme olanağı sunuyor.

Siteye gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bl.INK de en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

BL.INK, tam donanımlı bir URL kısaltma sitesidir.

Öyle ki, işletmeler ve profesyoneller için özel markalı kısa URL’ler oluşturmanızı sağlayan gelişmiş bir URL kısaltma aracı olarak öne çıkıyor.

Detaylı analitik ve güvenlik özellikleri sunarak kısalttığınız linklerin performansını izlemeyi mümkün kılıyor ve buna ek olarak Google Analytics ve HubSpot gibi çeşitli pazarlama araçlarıyla entegrasyon yeteneğinin, dijital stratejilerinizi daha verimli yönetmenize yardımcı olması amaçlanıyor.

Siteye gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

T2M ile listemize devam edelim:

T2M, URL kısaltma, QR kod oluşturma ve detaylı analiz hizmetleri sunan kapsamlı bir platform olarak dikkat çekiyor.

Hem bireysel kullanıcılar hem de işletmeler için uygun olduğu belirtilen T2M, markalı kısa URL’ler oluşturmayı mümkün kılmasına ek olarak gelişmiş güvenlik özellikleri ile de öne çıkıyor.

Ayrıcca T2M, kısalttığınız linklerin performansını izleyip analiz etmeyi ve pazarlama stratejilerinizi daha etkili hâle getirmeyi mümkün kılıyor.

Siteye gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Son olarak, Tiny.cc ile listemizi noktalayalım.

Tiny.cc’ de uzun URL’leri hızlı ve kolayca kısaltmanıza olanak tanımasına ek olarak, marka bilinirliğinizi arttırmayı sağlayacak özelleştirilmiş kısa URL’ler oluşturulabilmesine olanak tanıyor.

Kısalttığınız linklerin tıklama sayısı, coğrafi konum ve cihaz türü gibi performans verilerinin analizini de mümkün kılıyor. 

Ayrıca, QR kod oluşturma ve geliştiriciler için API desteği gibi ek özellikler de sunuyor.

Siteye gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Link (URL) kısaltma siteleri arasında en çok sevilen ve en çok kullanılanları sizin için derledik. Bu siteler hem çalışmalarınıza yardımcı olacak hem de linkleri izlemeniz için büyük kolaylık sağlayacaktır. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir